Antwoord

Klik op "Aanmelden bij Mijn Bibliotheek" en klik op de aanmeldpagina de link "Maak een profiel aan" aan.

Volg de stappen van het registratieformulier:

1. Controleer of de juiste bibliotheek is ingevuld, klik "volgende".
  2. Koppel je lidmaatschap aan je profiel: neem je bibliotheekkaart bij de hand. Wanneer je geen bibliotheekkaart meer hebt, maar uitleent met je identiteitskaart neem je deze.
  3. Vul de velden 'Bibliotheekkaartnummer of rijksregisternummer' (a) en 'Paswoord' (b) in.
    (a) Je bibliotheekkaartnummer vind je achteraan het kaartje onder de barcode. Wanneer je uitleent met identiteitskaart typ je jouw rijksregisternummer is als één lang cijfer, zonder strepen of punten.
    (b) Je paswoord is je geboortedatum in volgende notitie dd/mm/jjjj
  4. Deze gegevens heb je in het vervolg niet meer nodig om Mijn Bibliotheek te gebruiken!
  5. Vervolledig je Mijn Bibliotheek-profiel: hier kies je een eigen wachtwoord en een gebruikersnaam. Daarmee kun je later inloggen op onze site. Klik op “Profiel aanmaken”. Je krijgt ook nog een bevestigingsmail.